Sporttáplálkozás

Sporttáplálkozás és teljesítményfokozás dopping nélkül!

 Élj aktívan, legyél egészségesebb!

Napi 40 perc mozgás évekkel hosszabbíthatjuk meg életünket. Bármit is sportolsz, bármilyen is az edzettségi szinted, a hidratáltság és energia elengedhetetlen ahhoz, hogy büszke lehes eredményeidre.

Életkorától, vagy fizikai aktivitásától függetlenül mindenki élvezheti a napi testmozgás jótékony hatásait. A testmozgás számtalan pozitív egészségügyi hatással rendelkezik.

  • Erős csontok és izmok

Klinikai kutatások igazolják, hogy a rendszeres testmozgás a legjobb módszer a csontok egészségének megőrzéséhez. A súlyemelő, vagy erőnléti mozgásformák, pl. a gyaloglás, a futás, vagy a nyújtószalagok és súlyok alkalmazása segít a csonttömeg megőrzésében. Az izomzat építése nem csak a csontok egészségéhez járul hozzá, de kalóriát is éget, így ideális testsúlyunkat is megőrizzük.

  • Csökkenti a stresszt

A testmozgás során endorfinok szabadulnak fel a szervezetünkben, amely jóleső, pihentető érzést kelt. Egy stresszes nap után egy gyors gyaloglás vagy rövid edzés lehet a legjobb nyugtató.

  • Testsúly-kontroll

A hatékony testsúly-kontrollhoz elengedhetetlen az ülő tevékenységek csökkentése, a testmozgás növelése és több kalória elégetése, mint amennyit elfogyasztunk. Emellett táplálkozzunk kiegyensúlyozottan, fogyasszunk sok zöldséget, kalciumot és fehérjét - ezzel nemcsak súlyunkat őrizzük meg, hanem a csontok egészségét is.

Természetesen nem egyszerű aktív életet élni és mellette egészséges ételeket készíteni. Ebben segít a Herbalife.

A sportolás nyújtotta öröm általában csak másodlagos, elsődleges motiváció leggyakrabban:

  • szeretnék csökkenteni testsúlyukat
  • megszerzett formájukat szeretnék megtartani, formálni az izomzatukat, javítani testarányaikon, testösszetételükön (csökkenteni a testzsír százalékát)
  • izomtömeget szeretnének növelni 
  • más sport erőnléti hátterét kívánják megszerezni

Profi és amatőr sportolóknak ajánlom testsúly-kontroll céljából a Herbalife termékeket, melyek alkalmazásával lerövidíthető és megkönnyíthető a célhoz vezető út.

mely nem terheli a gyomrot, energiát ad, a szív számára egészséges szójafehérjében gazdag, és olyan kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a sovány izomtömeg építésében. A napi étkezés egy részének kiváltása a F1 Shake italporral segít a már megszerzett forma, testsúly megtartásában.


Egészséges, feszes izmokat akar, azaz izomtömeg növelés esetén ajánlatom: 

közvetlenül edzés után jó elfogyasztani, így járul hozzá leghatékonyabban az izomtömeg növeléshez.

Testépítők szerint az izomvastagodás szempontjából kedvezőbb, ha egyszerre jut a szervezetbe többféle fehérje.

más fehérjetartalmú ételhez hozzákeverve, a szervezet és az izomzat többféle proteinhez jut, zsír- és szénhidrátbevitel jelentős növelése nélkül.

A magas fehérje és az alacsony szénhidrát és zsírtartalmú táplálkozás sok esetben emésztési problémákhoz vezethet. Ajánlom:

rendszeres vagy kúraszerű használatát.

Főleg testépítőknél és fitness versenyzőknél alapkövetelmény a „száraz”, felesleges víztől mentes izomzat. Ajánlom:

Ezek a termékek összetételeiknél fogva hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet a felesleges víztől megszabaduljon.

 
Vitaminokra, ásványi anyagokra sportoláskor is szükség van, hiszen a sport terhelést jelenthet a szervezet számára. A vitaminoknak nemcsak fáradtság ellen, hanem a regenerációs folyamatok gyorsításában is nagy szerepe van. Ha a szervezet regenerálódása nem megfelelő, a rendszeres megterhelések hatására kimerülhet, túledzetté válhat. Minden sportoló számára szükséges egy jó minőségű étrend-kiegészítő szedése. Ajánlatom:


Nassolás utáni vágyat egészséges, ízletes falatokkal csökkentheted. Ezt a terméket ajánlom a szigorú diétával járó sportok (testépítés, torna, balett, fitness) űzőinek is:

ha édességre vágysz.


Sportolás szellemileg, fizikailag is kimerítheti, szükség van energiára, hidratálásra. Ajánlatom:

 

 Izületi fájdalmak minden sportolónál jelentkezhetnek. Ezen problémák megelőzésére vagy enyhítésére ajánlatom:

 

 A szív védelme és a teljesítmény fokozására ajánlatom:


A Herbalife termékeket sportorvosok, élsportolók is ajánlják mindenkinek.

A termékek 1OO %-ban doppingmentesek!

Szerte a világon, több, mint 250 sportolót és csapatot tölt fel a Herbalife táplálkozás az optimális teljesítményért.

Csak néhány a profi Herbalife szponzorációk közül: Cristiano Ronaldo top futballista, LA Galaxy - Amerikai Futball Klub...

 

Akikre méltán vagyunk büszkék

 

Stefánka-Sárközy Szilvia

senior műugró világ- és európa bajnok


Mi a közös a világ legjobb futball klubjaiban?

Mindegyiknek a Herbalife a táplálkozási szponzora!

Az eredmény egyénenként eltérő lehet.