Herbalifeline MAX

Herbalifeline MAX
Értékelés:

Cikkszám: 0043

A Herbalifeline Max egy EPA és DHA omega-3 zsírsavakban gazdag étrendkiegészítő, mely hozzájárul a szív normál működéséhez, valamint a normál vérnyomás és a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A DHA hozzájárul a normál agyi funkciók és a látás fenntartásához

KULCSFONTOSSÁGÚ ELŐNYÖK:
• 5 egészségügyi állítás:

   - EPA és DHA hozzájárul a szív normál működéséhez* (1 kapszula)
   - DHA hozzájárul az agy normál működésének fenntartásához**             (1 kapszula)         
   - DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához** (1 kapszula)             - EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének                        fenntartásához*** (4 kapszula)
   - EPA és DHA hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához****            (5 kapszula)

• A Friend of the Sea által akkreditált, fenntartható forrásból származó     halolaj

• Nincs halas utóíze, köszönhetően a kakukfüből és borsmentából             származó olajaknak.

• A Herbalifeline® Max összetevőit egy vegetáriánus gélkapszulába van     zárva. Apró, puha kapszula könnyen lenyelhető.

HOGYAN SEGÍTHET:

Kutatások szerint a nyugati táplálkozás nagyon alacsony mértékben tartalmaz hosszúláncú omega-3 zsírsavakat (EPA & DHA), ezért az étrendkiegészítők fogyasztása jótékony hatású lehet. Táplálkozási szakemberek javaslata alapján hetente 2-3 adag halat kellene fogyasztani, hogy elérjük az ajánlott napi omega-3 zsírsav-bevitelt.

Már napi 1 Herbalifeline® Max kapszula fogyasztása segít elérni az optimális, 250 mg EPA és DHA beviteli értéket, melyre napi szinten szükség van.

AZ OMEGA-3 ESSZENCIÁLIS ZSÍRSAVAK:
Esszenciálisak, és mivel szervezetünk nem tudja megtermelni az Omega-3 zsírsavakat, így más forrásból kell biztosítani meglétüket.
Eicosapentaenoic savat (EPA) és docosahexaenoic savakat (DHA) tartalmaz, amelyet szervezetünk prosztaglandinokká alakít. Ezek a hormonszerű anyagok elengedhetetlenek bizonyos agyi funkciók-például a látás, a kondíció, a hangulat és a tanulási képességek-megfelelő működéséhez. Segítenek az egészséges koleszterinszint és a vér trigliceridszintjének fenntartásában is, így szinten tartják a vérnyomást, megőrzik az immunrendszer egészségét és megszüntetik a gyulladásokat.

HASZNÁLAT:

Fogyassz 1, 4 vagy 5 kapszulát naponta (függően attól, hogy milyen jótékony hatást szeretnél elérni) vízzel, lehetőség szerint étkezések közben, a nap során elosztva.

*A jótékony hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el. 
**A jótékony hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el
***A jótékony hatás napi 2 g EPA és DHA bevitelével érhető el
****A jótékony hatás napi 3 g EPA és DHA bevitelével érhető el.
Ne lépje túl az EPA és DHA együttes napi 5 g fogyasztást.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!