Herbalife: Tudomány és innováció elkötelezettje

    Herbalife, Los Angeles-i Központ

A HERBALIFE egy nemzetközi táplálkozási vállalat, amely világszerte segíti az embereket egészséges, aktív életet élni. 35 éve vezető vállalat az Étrendkiegészítők és a Testsúlykontroll területén. 90 országban több mint 2 millió ember választotta a Herbalife-ot. Magyarországon 2005 óta van jelen.

Világszerte elismert tudósok által támogatva kidolgozta a legjobb testsúly-kontroll, célzott étrendkiegészítő, szépségápolási és személyes gondoskodást és fittséget nyújtó termékeket.

A Herbalife 1980 óta sikeresen segít az embereken egy jobb egészség elérésében, biztonságos és hosszantartó testsúlykontroll programja révén.


A helyes táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához. A gyógynövényekről évszázadok óta ismert méregtelenítő és gyógyító hatásuk, valamint kiemelkedő jelentőségük a táplálkozásban. A természet gazdag kínálatából válogatva a Herbalife kifejlesztett egy exkluzív termékcsaládot, amely megteremti az optimális táplálkozást, fokozza a vitalitást és segít megőrizni a jó kondíciót és egészséget.

 

 Mark Hughes, az alapító

A Herbalife-ot Mark Hughes alapította 1980-ban, Kalifornia államban. Álma volt, hogy mindenki számára elérhető megoldásokat adjon az egészséges életmódhoz. Rohanó világunkban ez ma nagyon is aktuális.

 

 Michael O. Johnson, a Herbalife elnöke

Mark Hughes célkitűzését a cég elnöke Michael O. Johnson viszi tovább.

 

A tudomány fontos a Herbalife-nak. Célja, hogy a legutolsó tudományos, innovációs eredményeket és tapasztaltokat felhasználva olyan termékeket alkossanak, amelyeket, nem csak hogy könnyű használni, de működnek is a használat során.

A Herbalife elkötelezettei a termékek hatásossága mellett, melyet kutatásaikkal és termékfejlesztéseikkel tudnak elérni. Mind magukon a termékeken, mind a nyersanyagokon rendszeresen magas minőségi teszteket végeznek, felülvizsgálják őket.

 

A Herbalife Táplálkozástudományi Tanácsadó Testülete világszinten elismert táplálkozástudományi szakértőkből, Ph.D. kutatókból, Nobel-díjas tudósból és a világ különböző tájain élő egyetemi oktatókból áll.

Steve Henig, Ph.D.

Tudományos Főmunkatárs, Herbalife

Professzor David Heber, Ph.D.

A Herbalife Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület elnöke, a UCLA Humán Táplálkozási Központ igazgatója,  a ShapeWorks kifejlesztője

 

Louis Ignarro, Ph.D.

Orvos-fiziológiai Nobel-díjas orvos, a Herbalife Tudományos Tanácsadó Testület tagja, a Niteworks kifejlesztője          

Luigi Gratto, M.P.H.

Táplálkozástudományi Oktatási Alelnök, Herbalife

Herbalife

Ucla Egyetem, Los Angeles

2003-ban a Herbalife támogatásával létrejött az UCLA Humán Táplálkozási Központjának Mark Hughes Sejt és Molekuláris Laboratóriuma, amelynek feladata a táplálkozástudomány előmozdítása a legkorszerűbb kutatási és fejlesztési technológiák segítségével.

A cég karitatív tevékenységet a Herbalife Családi Alapítványon keresztül végzi. Magyarországon az AGA Gyermekotthont támogatja a Herbalife a Casa Herbalife programon keresztül.

 

Egészség

*A Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem szabályzatának megfelelően nem tesz javaslatot termékek vagy szolgáltatások alkalmazására.

*A Nobel Alapítvány semmilyen kapcsolatban nem áll a Herbalife-fal, és nem vizsgálja, felügyeli és engedélyezi a Herbalife termékeit.